Tijdelijke Blog

welkom op het
nieuw adres

Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 07

Gisteren ontmoetten AnnH en ik elkaar op de parking van het kasteelbos Tudor te Sint-Andries/Brugge. Wandelend en schrijvend zouden wij ons in West-Vlaanderen verbinden met stiltezoekers in Vlaanderen en Nederland. Ik laat je meegenieten van haar creatieve oogst. Dit is de koppeling die Ann vermeldt in haar woordgedicht: ‘Boudewijn de Groot heeft een mooi liedjeMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 07”

Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 06

Ook TinyB was gisteren wandelend en schrijvend in Nederland met West-Vlaanderen verbonden. In afwachting van haar woordgedicht bezorgde ze alvast een foto met haar ingrediënten voor de stilte wandeling. Tiny, ik kijk uit naar jouw schrijfoogst! Een dankbare en verbindende groet, Viviane Laatst gewijzigd: 17/11/2020Bron foto: TinyB

Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 05

Over landsgrenzen heen waren stiltezoekers gisteren wandelend en schrijvend met elkaar verbonden. Dat was ook het geval voor Anky Floris (*) uit het Nederlandse Heerhugowaard. Zij schreef mij vandaag het volgende: Vivianelief, ik heb gemijmerd in de natuur. Het was een heerlijke ervaring. Dit is de indruk in foto’s en mijn hart labyrint. Zal ikMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 05”

Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 04

Over landsgrenzen heen waren stiltezoekers vandaag wandelend en schrijvend met elkaar verbonden, ook de twee vriendinnen uit Sint-Kruis/Brugge die als kranige 70- & 80-plussers op donderdag samen een wandeling maken. AndreaB vatte de stilte in dit beeld, waarvoor dank! Zij schreef tijdens #Mijmerenindenatuur02 het volgende:Onze herfstwandeling in de natuur met een spatje regen, gezonde lucht.KaleMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 04”

Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 03

Over landsgrenzen heen waren stiltezoekers vandaag wandelend en schrijvend met elkaar verbonden. Ik wandelde met bewuste aandacht voor het contact van mijn voeten met de aarde, voor mijn ademhaling en voor mijn zintuigen. ik zag gelebruine rode enzelfs nog groene bladerenherstkleuren destilte werd verstoord door voorbijrazendeauto’s op de autoweg stoorzenders iksmelt voorde geur vannat houtMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 17/11/20 – oogst 03”

Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 08

De twee trouwe deelnemers aan Met bewuste aandacht bomen ontmoeten en Wandelen in stilte namen vorige week donderdag opnieuw mijn draaiboek mee op hun wekelijkse wandeling in de natuur. Hieronder vind je hun oogst in woord en beeld. Een zonnige herfstdag fijn voor een wandeling in het bos.De zon verlicht de gekleurde bladeren.Een zacht herfstbriesjeMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 08”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: