Blog

Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 05

Ook Geneviève van Pottelsberghe bezorgde haar schrijfoogst na haar stiltewandeling op dinsdag 20 oktober. crataegus Roodkleurige bessenOnderaan grasOp het landDoornen prikken De schrijfsels op papierHemelen mij omhoogOp de top van plezier. Geneviève bezorgde ook een een quote van Nathalie Goldberg, Zen en de kunst van creatief schrijven: Beloof jezelf dat je voor je deze aarde verlaat,Meer lezen over “Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 05”

Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 04

Op dinsdag 20 oktober organiseerde ik een verbindende stiltewandeling. Ik neem de draad weer op om deelnemers aan een activiteit van ’t SchrijfNest uit te nodigen hun ervaring in een rondeel (*) neer te schrijven en die met anderen te delen. De pagina die je nu bezoekt wordt voorbehouden voor een bundeling van de oktober-stiltewandeling-rondelen die mij via mail wordenMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 04”

Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 03

In vorige logjes deelde ik het eerste en tweede deel van mijn creatieve oogst na de stiltewandeling op dinsdag 20 oktober. Hierboven de collages en hieroonder de schrijfoogst van LieveD, een vriend van ’t SchrijfNest. WIND-DUETJEWiegende bladerenInteger. IntiemNatuur zo schoon …het raakt!Dralend in het bosDromen uit duizend en één nachtUltiem geluk!Enig, eindeloos…Totaal tevreden terug krullen deMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 03”

Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 01

Het was mijn bedoeling om op dinsdag 20 oktober samen met vrienden van ’t SchrijfNest in stilte te wandelen op de Schobbejakshoogte te Sijsele. Uit zorg voor anderen en voor mezelf besliste ik echter om de volgende maand alle sociale contacten te mijden die niet noodzakelijk zijn. Als alternatief stelde ik het draaiboek voor de stiltewandeling ter beschikking voorMeer lezen over “Mijmeren in de natuur 20/10/20 – oogst 01”

Ik laat me inspireren door mijn passie

Originally posted on vivane's Blog:
‘GET-IN-OUT’ van Walter Lombaert op ‘Sant2020’ In het vorig bericht (’t SchrijfNest als hobby) kon je lezen dat ik eind september een punt heb gezet achter veertien jaar ‘zelfstandige in bijberoep’. Ik laat mij echter nog steeds inspireren door mijn passie en blijf mensen enthousiasmeren voor ‘Mijmeren op papier‘…

SANT2020

De tweejaarlijkse kunstwedstrijd SANT promoot Brugs talent in de actuele beeldende kunst. Dit jaar is de centrale gast de in 2016 overleden kunstenaar Ignace Bernolet. In het midden van de historische ruimte wordt een staalkaart van zijn werk getoond. Daarrond worden de kunstwerken van de kunstenaars van SANT2020 tentoon gesteld. Ter voorbereiding van het bezoekMeer lezen over “SANT2020”

’t SchrijfNest als hobby

In oktober 2015 startte ’t SchrijfNest in de schoot van vivapo om een veilig nest te creëren voor activiteiten die vanuit aandacht en verwondering naar creativiteit, meditatie en reflectie kunnen leiden. Als schrijfanimator begeleidde ik deze activiteiten als zelfstandige in bijberoep, vanaf 1 oktober 2020 echter als hobby . Op 30 september 2020 loopt mijnMeer lezen over “’t SchrijfNest als hobby”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: