Mijmeren in de natuur 17/11/20 – over landsgrenzen heen

Ik bedacht vorige maand een nieuwe formule voor Mijmeren in de natuur: op 20 oktober wandelde ik in stilte, alleen. Op hetzelfde moment stapten ook andere stiltezoekers mee. Zij ontvingen een kort draaiboek met een aandachtsoefening voor onderweg en een creatieve opdracht voor thuis. Dat maakte het mogelijk dat wij ons die dag met elkaar en met de natuur konden verbinden. De schrijfoogst is te lezen in vorige logjes.

Op dinsdag 17 november wordt dit initiatief herhaald. Dankzij de promotie van Jannie van Maldegem (*) zullen wij – Vlaamse stiltezoekers – wandelend en schrijvend verbonden zijn over de landsgrenzen heen. Het kort draaiboek dat ik voor deze Mijmeren in de natuur heb opgemaakt is ondertussen via mail bezorgd aan geïnteresseerden in Nederland.

Spreekt deze formule jou aan? Op eenvoudig verzoek bezorg ik het draaiboek via mail. Het is gratis voor wie een deel van haar/zijn oogst van de dag wil delen op de blog ’t SchrijfNest.

In verbondenheid zend ik jou een warme groet, Viviane

(*) Jannie van Schrijfavonturen zorgde tijdens de eerste lockdown dagelijks voor een schrijfidee. Zij bood op haar website een virtuele schrijftafel aan waar deelnemers in besloten kring hun schrijfavontuur deelden. Ik schreef regelmatig mee en deelde mijn oogst ook op mijn persoonlijke blog.
Recent nam ik deel aan Jannie’s schrijftafel via zoom en was Jannie was als deelnemer te gast bij mijn SchrijfNest online… schrijvend verbonden over de landsgrenzen heen.

Gepubliceerd door Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger.

9 gedachten over “Mijmeren in de natuur 17/11/20 – over landsgrenzen heen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: